Sarabi

Sarabi

Sarabi

Ras Zwitserse herder
Leeftijd 4 jaar
Kleur Wit
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO

Sarabi is een zwitserse herder teefje van bijna 4 jaar oud. Zij werd samen met haar dochter Ursula afgestaan vanwege een verhuis naar een appartement. Ze waren beiden zeer mager toen ze werden afgestaan maar ondertussen zijn ze al wat kunnen aansterken. Ze is gewoon van overdag voornamelijk buiten te leven met toegang tot een veranda. ’s Nachts sliep zij ook in die veranda. Ze is het niet gewoon van met andere dieren samen te leven. Sarabi is niet wagenziek. Ze kan goed een werkdag alleen thuisblijven. Ze is zindelijk in huis en bijt ook niets meer stuk. Ze probeert niet te ontsnappen uit de tuin maar een degelijke en hoge afsluiting is een must. Sarabi reageert niet goed op vreemde honden. Sarabi wordt niet meer bij andere honden geplaatst. Sarabi heeft wat tijd nodig voor ze je vertrouwt maar eens ze ontdooid is, is het een echte knuffelkont. Sarabi reageert in een thuissituatie ook niet goed op bezoekers en vreemden! Ze moet dus apart gezet worden als er volk over de vloer komt.

Sarabi gaat op nu zoek naar actieve mensen die haar de nodige beweging kunnen geven. Ze wordt niet bij kinderen geplaatst. Een tuin is een vereiste zodat Sarabi daar haar energie in kwijt kan tussen haar wandelingen door. Ze wordt nu enkel geplaatst bij mensen waar ze binnen mag leven bij haar gezin. Wie kan Sarabi dat gouden mandje geven?