Sam

Sam

Sam

Ras CV Mechelaar - stafford
Leeftijd 9 maand
Kleur Zwart-wit
Geslacht Reu
Gecastreerd Nee
Afkomst Zwerfdier
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Sam is een jonge kruising stafford-mechelaar van 9 maand oud. Hij kwam bij ons terecht als zwerfdier. Hij werd achtergelaten, vastgebonden aan een boom. Desondanks is Sam zijn vertrouwen in de mens niet verloren. Sam is een kruising die niet voor iedereen is weggelegd. Daarom gaan we op zoek naar mensen met ervaring die actief met hem willen bezig zijn. Hij is zeer energiek en hevig maar we hebben wel al gemerkt dat hij zeer snel leert. Door het gebrek aan achtergrond wordt Sam niet bij kinderen geplaatst. Sam wordt ook niet bij andere honden geplaatst, hij reageert er wel oke op. Sam wordt NIET geplaatst om buiten te leven. Een tuin met hoge afsluiting is wel een vereiste. Wie kan Sam een goed mandje geven?