Xena

Xena

Xena

Ras Fox terriër
Leeftijd 3 jaar
Kleur Bruin-wit
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Xena is een lieve fox terriër van 3 jaar oud. Zij werd bij ons afgestaan omdat haar baasje er wegens medische redenen niet meer voor kon zorgen. Zij is gewoon van zowel overdag als ’s nachts vrij binnen te leven. Ze leefde niet samen met honden of andere huisdieren. Ze leefde ook niet samen met kinderen maar het kleinkindje kwam wel geregeld over de vloer. Xena is een hondje dat wat terughoudender is naar vreemden toe, ze kwam dan ook nauwelijks in contact met vreemde mensen. Eens ze je wat leert kennen is ze sociaal en speels. Ze kent nog geen basiscommando’s. Xena is niet wagenziek. Ze was nooit alleen thuis dus hier moet mogelijks nog aan gewerkt worden. Ze bijt wel niets meer stuk. Ze is zindelijk in huis maar ging op puppypads als de eigenaar er niet mee buiten kon gaan. Ze had tot nu tot geen tuin ter beschikking dus of ze probeert te ontsnappen is niet geweten. Xena heeft losse patella’s maar heeft hier tot nu toe geen last van.

Nu gaat Xena op zoek naar een actief gezin waarmee ze de wereld kan ontdekken. Xena kan geplaatst worden bij kinderen die weten hoe ze rustig met een hond moeten omgaan. Ze kan getest worden met andere honden. Xena wordt enkel geplaatst bij mensen die een tuin hebben. Wie kan Xena die warme actieve mand geven?