Sushi

Sushi

Sushi

Ras CV Mechelaar
Leeftijd 1 jaar
Kleur Beige-wit
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Nee
Afkomst Zwerfdier/afstand
Kindvriendelijk Vanaf 16 jaar
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Sushi is een kruising mechelaar en kwam bij ons terecht als zwerfdier maar werd eigenlijk afgezet door de eigenaar zelf.¬†Hierdoor hebben we geen achtergrondinformatie over haar. Sushi is een zeer enthousiaste en lieve jonge hond geschat op ongeveer 1 jaar oud. Ze heeft overduidelijk nog niet veel geleerd en kent nog geen basiscommando’s. Ze is zeer aanhankelijk naar mensen toe. Door gebrek aan achtergrond wordt sushi niet bij kleine kinderen geplaatst, kinderen vanaf 16 jaar zijn oke. Sushi wordt niet bij andere honden geplaatst. Ze moet nog veel leren dus we zijn op zoek naar mensen die reeds ervaring hebben. Wie kan onze Sushi een warme mand geven?