Sadie

Sadie

Sadie

Ras Berner sennen
Leeftijd 4 jaar 10 maand
Kleur Tricolor
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Ja
Afkomst Inbeslagname
Kindvriendelijk Vanaf 14 jaar
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

GELIEVE ENKEL TE MAILEN EN GEEN TELEFONISCH CONTACT OP TE NEMEN;

Sadie is een lief berner teefje dat bij ons binnenkwam via een inbeslagname samen met Keiko. Daardoor hebben we geen achtergrondinformatie over Sadie. Wij kennen haar als een enorme knuffelkont die graag veel aandacht krijgt. Ze kan getest worden met andere honden en kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 14 jaar die weten hoe ze rustig moeten omgaan met honden. Sadie wordt enkel geplaatst bij mensen waar ze echt deel mag uitmaken van het gezin en niet buiten moet leven. Een grote tuin is wel een vereiste voor onze actieve knuffelkont. Sadie is reeds gesteriliseerd.