Vaico

Vaico

Vaico

Ras Zwitserse herder
Leeftijd 1 jaar
Kleur Wit
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Te testen
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

ER ZIJN REEDS GENOEG KANDIDATEN, AANVRAGEN NIET MEER MOGELIJK.

Vaico is een lieve Zwitserse herder reu van net 1 jaar oud. Hij werd bij ons afgestaan omdat zijn baasje naar het buitenland moet verhuizen vanwege werk. Overdag is Vaico het gewoon van zowel binnen als buiten te leven. ’s Nachts sliep hij vrij in de living, hij kent ook de bench. Hij is niet gewoon van met andere honden of katten samen te leven. Vaico is een hele sociale en lieve herder die graag aandacht komt vragen om te flossen. Hij is 3 maand naar de hondenschool geweest en kent de commando’s zit, lig en pootje. Hij is niet wagenziek. Hij kan makkelijk een volledige werkdag alleen thuis blijven en is ook zindelijk in huis. Mits een goede en hoge afsluiting probeert hij niet te ontsnappen uit de tuin. Hij bijt ook niets meer stuk. Hij kan getest worden met een andere hond. Hij kan ook geplaatst worden bij kinderen vanaf 12 jaar. Vaico gaat op zoek naar actieve mensen. Wie kan onze lieve Vaico een goede thuis geven?

Vaico wordt bij ons nog gecastreerd maar eventuele kennismakingen kunnen al plaatsvinden.