Fluffy

Fluffy

Fluffy

Ras Keeshond
Leeftijd 1 jaar
Kleur Bruin
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO

Aanvragen enkel via mail, gelieve niet te telefoneren. Gelieve ook eerst de volledige beschrijving te lezen.

Fluffy is een keeshondje van bijna 2 jaar oud. Hij werd bij ons afgestaan omdat hij door de komst van een nieuwe hond terug in huis was beginnen plassen. Aan zijn zindelijkheid moet dus mogelijks opnieuw gewerkt worden. Hij is gewoon van zowel overdag als ’s nachts vrij binnen te leven. Fluffy is een hondje dat nog heel veel moet leren. Hij kent nog geen basiscommando’s en moet ook nog leren mooi aan de lijn wandelen. Momenteel springt hij op wandelingen naar auto’s en fietsers. Hij is niet wagenziek en bijt niets meer stuk. Hij kan makkelijk een werkdag alleen thuisblijven. Hij probeert niet te ontsnappen uit de tuin mits dat deze goed afgesloten is. Fluffy is een hondje dat veel blaft dus hier moet rekening mee gehouden worden (hij wordt dus niet geplaatst op een appartement). Hij is zeer afwachtend naar vreemden toe en dit hebben we hier ook gemerkt. Uit angst durft hij hier uithalen maar eens hij je kent is het een grote flos. We zoeken dus iemand die hem de tijd wil geven om los te komen en alles op zijn tempo aanpakt. Fluffy wordt door dit angstig kantje ook niet bij kinderen geplaatst. Hij wordt ook niet meer bij andere honden geplaatst. Fluffy is op zoek naar mensen waar hij nog veel kan bijleren. Een afgesloten tuin is een vereiste. Wie kan Fluffy een warme thuis geven?

Fluffy wordt nog gecastreerd voor vertrek, eventuele kennismakingen kunnen al doorgaan.