Pavlov

Pavlov

Pavlov

Ras Parson russel terriër
Leeftijd 4 jaar
Kleur wit-beige ruwharig
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Vanaf 16 jaar
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO
Pavlov is een parson russel terriër van 4 jaar oud. Hij werd bij ons afgestaan omdat het niet meer lukte met de andere hond en hij de kippen dood beet. Zowel overdag als ’s nachts leefde hij vrij binnen en buiten. Hij kent de bench maar hij sliep ’s nachts in de zetel. Hij leefde samen met een andere hond maar dit ging niet goed meer en hier sprong hij constant op. Pavlov kan moeilijk alleen thuis blijven en jankt dan maar hij bijt wel niets meer stuk. Het alleen blijven zal dus opgebouwd moeten worden. Hij is zindelijk in huis en probeert niet te ontsnappen uit de tuin. Pavlov is een hondje dat goede begeleiding nodig heeft en een consequent baasje. Bij zijn vorige baasje durfde hij happen bij correctie maar hier hebben wij dit nog niet gemerkt. Pavlov is even naar de hondenschool geweest en kent de commando’s zit, af en blijf. Aan de lijn zou Pavlov durven uitvallen naar andere honden. Mensen die het ras kennen weten dat dit jachthondjes zijn met veel energie. Aangezien Pavlov zelf zo energiek is gaat hij graag op zoek naar een baasje met even veel energie. Hij wordt niet meer geplaatst bij andere honden en ook zeker geen andere dieren zoals kippen, konijnen of kattten. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 16 jaar. Hij wordt ook enkel geplaatst bij mensen die reeds ervaring hebben met honden. Een tuin is een vereiste.