Mira

Mira

Mira

Ras Rottweiler
Leeftijd 7 jaar
Kleur Zwart-bruin
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Gebeurt nog bij ons
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO

Mira is een rottweiler teefje van net 7 jaar oud. Ze werd bij ons afgestaan doordat ze de chihuahua had gebeten nadat deze haar kauwbeentje probeerde af te nemen. Ze leefde hier al 4 jaar mee samen en dit was het eerste incident. Mira leefde zowel overdag als ’s nachts buiten met toegang tot de garage. Ze kon makkelijk 8 uur alleen blijven. Ze is zindelijk in huis en probeert niet te ontsnappen uit de tuin. Ze is wel wagenziek.┬áMira is niet gewoon van met kindjes samen te leven dus ze wordt ook niet bij kinderen geplaatst. Andere huisdieren kent ze niet. Ze werd omschreven als een zachtaardige hond en dat merken we hier ook. Ze heeft wel wat tijd nodig om je te leren kennen en te vertrouwen. Mira zoekt nu een thuis waar ze altijd binnen bij haar gezin mag leven en ook toegang heeft tot een tuin waarin ze na haar dagelijkse wandelingen haar energie kwijt kan. Mira wordt niet geplaatst bij kinderen alsook niet bij andere honden. Ze wordt enkel geplaatst bij mensen die reeds ervaring hebben met het ras of dergelijke rassen. Wie kan Miratje een warm mandje geven?