Keiko

Keiko

Keiko

Ras Alaskan malamute
Leeftijd 5 jaar
Kleur Wolfsgrauw
Geslacht Reu
Gecastreerd
Afkomst Inbeslagname
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO
Keiko is een alaskan malamute van 5 jaar oud. Hij kwam bij ons binnen samen met Sadie vanwege een inbeslagname. Hierdoor hebben we niet veel achtergrondinformatie over hem. Keiko durfde al regelmatig eens te ontsnappen en liep vaak los op straat. Doordat hij zo goed is in ontsnappen zoeken we voor Keiko een gezin waarbij hij nooit alleen in de tuin hoeft te verblijven en dus altijd binnen mag. Een tuin waarbij de omheining zeer hoog is, is wel een vereiste want hij wil hier tussendoor wel samen met zijn baasje zijn energie in kwijt na zijn wandelingen. Door het gebrek aan achtergrond plaatsen we hem zeker niet bij kleine kinderen. Kinderen vanaf 16 jaar die gewoon zijn van met grote honden om te gaan moeten lukken. Hij leefde samen met een andere hond dus hij kan getest worden met andere honden. Keiko is nog een zeer actieve hond en wil dus ook graag een actief baasje. Wie kan Keiko een warm mandje geven?