Jack

Jack

Jack

Ras Jack russel
Leeftijd 1 jaar
Kleur Vos-wit
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Aanvragen enkel via mail, gelieve niet te bellen.
Jack is een jack russel van bijna 1 jaar oud. Hij kwam bij ons terecht vanwege een noodopvang doordat zijn baasje in het ziekenhuis lag maar werd dan toch afgestaan. Hierdoor hebben wij geen achtergrondinformatie over het hondje. Hier kennen we Jack als een enthousiaste jongeman die met iedereen overweg kan. Liefst van al is hij de hele dag bij jou. Jack is nog een zeer jonge hond en moet dus nog zo goed als alles leren. Hij is een vat vol energie en is dus geen hond die genoeg gaat hebben aan eens in de tuin lopen. Zijn toekomstige baasjes zijn dus liefst ook nog jonge actieve mensen die hem de nodige beweging kunnen geven. Hij kan getest worden met andere honden. Jack kan ook geplaatst worden bij kinderen vanaf 12 jaar. Hij wordt enkel geplaatst bij mensen waar hij binnen bij zijn gezin mag leven en waar een tuin is om tussen zijn wandelingen door zijn energie kwijt te kunnen. Kan jij Jack een goede thuis geven?