Bowie

Bowie

Bowie

Ras Teckel
Leeftijd 7 jaar
Kleur wit-bruin
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Inbeslagname
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Bowie is een lieve Teckel van 7 jaar oud. Hij kwam bij ons terecht na een inbeslagname, hierdoor hebben we geen achtergrondinformatie over hem. Hij was erg onverzorgd toen hij bij ons binnenkwam en ziet er nu al heel wat beter uit. Bowie heeft een aangeboren oogafwijking waardoor zijn rechteroogje zelfs niet zichtbaar is. Hij ondervindt hier zelf geen last van maar je moet hier wel rekening meehouden. Hier kennen we Bowie als een hele gekke en oversociale teckel. Hij heeft graag veel aandacht en is dus graag onder de mensen. Bowie kan geplaatst worden bij kinderen en kan eventueel ook getest worden met andere honden. Kan jij Bowie een warm mandje geven waar hij deel mag uitmaken van het gezin?