Duc

Duc

Duc

Ras Labrador
Leeftijd 11 jaar
Kleur Zwart
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Ja
We zoeken een baasje !
INFO

Duc is een lieve senior labrador van 11 jaar oud. Hij werd bij ons afgestaan nadat zijn baasje opgenomen werd in het ziekenhuis en er niet meer voor zal kunnen zorgen. Hij is gewoon van zowel overdag als ’s nachs vrij binnen te leven. Hij leefde niet samen met andere honden maar zou er wel mee overweg kunnen. Hij leefde wel samen met katten. Ondanks zijn leeftijd is Duc nog zeer actief en enthousiast en gaat nog zeer graag wandelen. Hij is niet wagenziek. Onze senior kan zich wel niet te lang meer ophouden, vooral ’s nachts, en durft dan wel eens ongelukje te hebben. Aan het alleen thuis zijn moet mogelijks ook nog gewerkt worden want hij was nooit langer dan 2u alleen thuis, hij bijt wel niets meer stuk. Duc werd omschreven als een brave hond die wie graag bij zijn baasje in de zetel hangt en een goede wandelaar. Dit kunnen wij alleen maar bevestigen.  Duc is op zoek naar lieve baasjes waar hij altijd binnen mag leven en toegang heeft tot een tuin. Hij kan geplaatst worden bij kinderen en kan getest worden met andere honden.