Minne

Minne

Minne

Ras Europese korthaar
Leeftijd 1 jaar
Kleur Wit-zwart
Geslacht Kattin
Gesteriliseerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO

Minne is een kat met een speciaal karakter. Ze kan heel lief zijn maar ook ineens zeer kwaad :-). Ze heeft een zeer wispelturig karakter, speelt graag, komt graag aandacht vragen maar wanneer ze niet meer op haar gemak is of ze verschiet van iets kan ze beginnen blazen en krabben/bijten. Na een paar seconden kan ze dan ook terug beginnen flossen en spinnen. Dit is dus geen kat voor beginners. We plaatsen haar zeker niet bij kinderen alsook niet bij andere huisdieren. Minne is een kat die opzoek is naar een actief baasje die veel met haar wil spelen. Wie durft de uitdaging aan te gaan met haar ?