Marcel

Marcel

Marcel

Ras Engelse cocker spaniël
Leeftijd 4 jaar 11 maand
Kleur Beige
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Ja
We zoeken een baasje !
INFO

Marcel is een Engelse cocker spaniël van bijna 5 jaar oud. Hij werd bij ons afgestaan omdat hij niet overweg kon met het kleinkind. Overdag kon Marcel vrij binnen en buiten en had hij ook de mogelijkheid om zich terug te trekken in de bench. ’s Nachts leefde hij vrij binnen. Marcel leefde samen met een andere hond en dit ging goed maar Marcel is op adoptie geweest waar er ook een een andere hond was maar dit ging niet goed, hij is te jaloers en valt de andere hond dan ook aan, dus plaatsen we Marcel niet meer bij andere honden. Ook op wandeling is Marcel een zeer rustige hond en reageert hij niet op andere honden. Hij kent naast af geen basiscommando’s maar Marcel is een zeer slimme hond dus zal dit wel snel leren. Marcel is niet wagenziek. Hij kan zeer goed alleen thuis blijven en is zindelijk in huis. Hij bijt ook niets meer stuk. Hij probeert niet te ontsnappen uit de tuin maar een goede afsluiting is nodig. Marcel is een zeer aanhankelijke hond die graag veel aandacht krijgt van zijn baasje. We zijn voor hem op zoek naar actieve mensen waar Marcel binnen bij zijn gezin kan leven. Hij wordt enkel geplaatst bij een gezin met een tuin waarin hij tussen zijn wandelingen door zijn energie kwijt kan. Marcel kan getest worden met andere honden. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 14 jaar die weten hoe ze met honden moeten omgaan.