Sky

Sky

Sky

Ras Canis Vulgaris
Leeftijd 1 jaar
Kleur Rood
Geslacht Reu
Gecastreerd Gebeurt nog bij ons
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Te testen
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Sky is een kruising van 1 jaar oud. Hij werd bij ons afgestaan vanwege een verhuis naar een appartement. Hij is gewoon van overdag vrij binnen te leven en ’s nachts flink in de bench te slapen. Sky heeft wat tijd nodig om je te leren kennen en heeft een onzeker kantje. Eens hij je vertrouwt is hij zeer aanhankelijk, speels en een echte aandachtszoeker/knuffelaar maar dit heeft tijd nodig. Sky is een aantal maanden naar de hondenschool geweest en kent dus zeker zijn basiscommando’s. Hij is niet wagenziek en gaat zelfs zeer graag mee in de auto. Hij kan makkelijk een halve dag alleen thuisblijven. Aan zijn zindelijkheid moet mogelijks nog gewerkt worden. Hij probeert niet te ontsnappen uit de tuin en bijt ook niets meer stuk. Sky leefde niet samen met honden of andere huisdieren. Hij kan eventueel wel getest worden met een eigen hond. Hij leefde nog niet samen met kinderen en door zijn onzeker kantje plaatsen we hem liefst bij kinderen vanaf ongeveer 14 jaar. Sky wordt enkel geplaatst bij mensen waar hij binnen bij zijn gezin mag leven. Naast zijn dagelijkse wandelingen is ook een ruime tuin een vereiste. Wie kan onze Sky een warm mandje geven?