Kamiel

Kamiel

Kamiel

Ras Canis Vulgaris
Leeftijd 1 jaar
Kleur Merle
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Kamiel is een jack russel kruising van 1 jaar oud. Hij werd bij ons afgestaan wegens gezondheidsproblemen van de eigenaar. Kamiel is gewoon van zowel overdag als ’s nachts binnen te leven. ’s Nachts sliep hij flink in zijn bench. Hij leefde niet samen met andere honden of huisdieren. Kamiel is een zeer onzeker hondje die je eerst wat moet leren kennen. Hij heeft wat tijd nodig om los te komen. Eens hij je kent is het een grote flos en ligt hij graag bij je. Hij kent nog geen commando’s en moet dus wel nog wat leren. Hij is zindelijk in huis en komt het flink vragen als hij zijn behoefte moet gaan doen. Hij was nooit alleen thuis dus dit zal mogelijks opgebouwd moeten worden. Hij bijt niets meer stuk. Hij is wel wagenziek. Kamiel kent geen andere dieren amar dit zal volgens ons geen probleem zijn. Hij kan dus getest worden met een eigen hond. We plaatsen hem niet bij jonge kinderen vanwege zijn onzeker en angstig kantje maar wat oudere kinderen zullen volgens ons geen probleem zijn. Kamiel wordt niet geplaatst op een appartement, een tuin is ook een vereiste. Wie kan Kamiel een warm mandje geven?