Bella

Bella

Bella

Ras Sint Bernard
Leeftijd 2 jaar
Kleur Bruin-wit
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Bella is een hele lieve sint-bernard van bijna 2 jaar oud. Ze werd bij ons afgestaan nadat ze terug werd genomen door de fokster maar hier waren reeds te veel honden aanwezig. Bella leefde overdag voornamelijk buiten, ook ’s nachts sliep ze buiten. Ze leefde bij de fokster samen met 4 andere sint bernards. Over de situatie bij het vorige baasje hebben we niet zoveel informatie. Bella leefde hier ook samen met kinderen en dit ging goed. Ze is niet wagenziek en probeert niet te ontsnappen uit de tuin. Ze kan ongeveer 5 à 6 uur alleen thuis blijven maar zat dan ook wel buiten. Ze zou wel zindelijk zijn in huis. Ze bijt ook niets meer stuk. Hier kennen we Bella als een heel zachtaardige hond die wel wat tijd nodig heeft om je te leren kennen. Ze kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 12 jaar. Nu gaan we op zoek naar een thuis waar ze niet meer buiten hoeft te leven maar binnen bij haar gezin mag zijn. Bella is geen actieve buitenhond, wat wil zeggen dat ze geen lange wandelingen aan kan. Haar gewrichten laten dit niet toe. Ze wordt het best gewoon uitgelaten in eigen tuin. Ze moet voldoende rustmomenten krijgen, ookal wil ze dat zelf soms niet. Daarom plaatsen we haar ook niet bij andere honden. Ze is op voorlopige adoptie geweest en is terug gekomen al mankend (voorpoot), wij hebben RX foto’s genomen van haar voorpoten en hier was voorlopig niets op te zien. Die mensen waren enorme wandelaars en we denken dat dit haar wat te veel was, daarom raden we aan om haar niet te overbelasting met lange wandelingen.