Rocky

Rocky

Rocky

Ras Border collie
Leeftijd 1 jaar
Kleur Zwart-wit
Geslacht Reu
Gecastreerd Gebeurt nog bij ons
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Rocky is een lieve border collie reu van 1 jaar oud. Hij werd bij ons afgestaan vanwege een verhuis naar het buitenland. Hij is gewoon van overdag vrij binnen en buiten te leven. ’s Nachts sliep hij vrij binnen in de living. Rocky is een oversociale border die constant knuffels komt vragen. Hij kent reeds de basiscommando’s zit en lig. Hij is niet wagenziek en kan met gemak een 12-tal uur alleen thuis blijven. Hij is ook zindelijk in huis. Hij probeert niet te ontsnappen uit de tuin maar een goede omheining is wel een vereiste. Hij durft wel aan houten meubelen te knabbelen.
Rocky kan hier getest worden met andere honden. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 12 jaar.
Rocky is een hond die veel beweging nodig heeft en niet genoeg heeft aan enkel in de tuin lopen. Indien je hem niet de beweging kan geven die hij nodig heeft kom je niet in aanmerking. Hij wordt enkel geplaatst bij mensen die een ruime tuin hebben waar hij tussendoor zijn energie kwijt kan. Hij wordt ook enkel geplaatst bij mensen waar hij binnen bij zijn gezin mag leven. Hij wordt niet als buitenhond geplaatst. Wie kan Rocky zijn gouden mandje geven?