Ramses

Ramses

Ramses

Ras Europese korthaar
Leeftijd 3 jaar
Kleur Getijgerd
Geslacht Kater
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Ja
We zoeken een baasje !
INFO

Ramses is een rustige lieve kater. Hij is in het begin wat schuw als hij je ni kent. Wanneer hij je kent is hij lief en speels. Dan komt hij kopjes geven en geeft hij liefdesbijtjes :-). Ramses heeft bij zijn vorige baasjes van het terras gesprongen op het appartement. Hierdoor had hij een breuk in zijn linkervoorpoot. Er is een deel van zijn poot geamupteerd. Hij heeft enkel nog zijn linkerschouder. Door dit voorval zoeken wij mensen die niet op een appartement wonen met terras waar hij zou kunnen ontsnappen. Wanneer het terras helemaal catproof is afgesloten is dit natuurlijk wel mogelijk. Ramses leefde voor het appartement in een huis met tuin en ging graag buiten. Wij raden aan om hem binnenshuis te houden maar als hij echt aanstalte maakt om naar buiten te gaan kan dit ook. Mits rustige omgeving, dus geen drukke straat of steenweg/spoorweg. Ramses kan geplaatst worden bij rustige kinderen. Hij staat bij ons op dieetvoeding omdat hij te zwaar is. Wie kan onze lieve Ramses een goede thuis geven?