Falcon

Falcon

Falcon

Ras Japanse akita
Leeftijd 3 jaar
Kleur Wit
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Noodopvang/Afstand
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Falcon is een enthousiaste en speelse akita reu van bijna 4 jaar oud. HIj kwam oorspronkelijk bij ons terecht als noodopvang maar achteraf wou de eigenaar de hond niet meer terug. Hierdoor hebben we zo goed als geen achtergrondinformatie over hem. Nu gaat Falcon dus op zoek naar een nieuw baasje. Wat we wel weten is dat Falcon in zijn jonge leventje nog zo goed als niets gezien heeft buiten de garage waarin hij leefde en bij elke kans die hij kreeg liep hij weg. Falcon moet dus uiteraard nog veel leren. Hier kennen we hem als een overenthousiaste, speelse hond met heel veel energie. We gaan op zoek naar mensen die ervaring hebben met honden en liefst reeds ervaring met het ras. Falcon kan getest worden met een eigen hond. Door gebrek aan achtergrond plaatsen we Falcon liever niet bij kinderen. Falcon wordt enkel geplaatst bij mensen waar hij binnen bij zijn gezin mag leven. Ook een tuin met hoge afsluiting is een vereiste waarin hij zijn energie kwijt kan tussen zijn wandelingen door. Kan jij onze Falcon een warm mandje geven?

Falcon zal bij ons nog gecastreerd worden maar kennismakingen kunnen al plaats geven.