Falcon

Falcon

Falcon

Ras Japanse akita
Leeftijd 3 jaar
Kleur Wit
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Noodopvang/Afstand
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Falcon is een enthousiaste en speelse akita reu van bijna 4 jaar oud. HIj kwam oorspronkelijk bij ons terecht als noodopvang maar achteraf wou de eigenaar hem niet meer terug. Nu gaat Falcon dus op zoek naar een nieuw baasje. Falcon is zindelijk en kent de basiscommando’s zit en poot!
Hier kennen we hem als een overenthousiaste, speelse hond met heel veel energie. Hij is gek op speelgoed en ook bij mensen een echte speelvogel. We gaan op zoek naar mensen die ervaring hebben met honden en liefst reeds ervaring met het ras. Falcon kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 14 jaar. Falcon wordt enkel geplaatst bij mensen waar hij binnen bij zijn gezin mag leven. Ook een tuin met hoge afsluiting is een vereiste waarin hij zijn energie kwijt kan tussen zijn wandelingen door. Kan jij onze Falcon een warm mandje geven?