Barry

Barry

Barry

Ras Husky x stafford
Leeftijd 2 jaar
Kleur Zwart-wit
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Ja
We zoeken een baasje !
INFO

Barry is een kruising husky x stafford van bijna 2 jaar oud. Hij werd bij ons afgestaan vanwege te weinig plaats en een nieuwe baby in huis. Zowel overdag als ’s nachts leefde hij buiten met toegang tot de veranda. Barry kent de basiscommando’s zit en poot maar moet nog veel leren. Hij werd omschreven als onstuimig, sociaal en speels en dit zijn eigenschappen die we zeker kunnen bevestigen. Hij weet vaak met zijn energie geen blijf. Bij het wandelen trekt hij heel erg aan de lijn bij het kruisen van een andere hond maar dit doet hij wel om te spelen. Hier zal dus wel nog aan gewerkt moeten worden. Hij is niet wagenziek en is zindelijk in huis. Hij kan zeer goed een 8-tal uren alleen thuis blijven. Hij probeert niet te ontsnappen uit de tuin maar een stevige en hoge omheining is wel een vereiste. Buiten zijn speelgoed bijt hij niets meer stuk. Barry kan geplaatst worden bij kinderen vanaf ongeveer 16 jaar. Barry heeft niet samengeleefd met een andere hond dus we plaatsen hem ook niet bij andere honden. Barry wordt enkel geplaatst bij mensen waar hij binnen in het gezin mag leven. Een tuin is wel een vereiste zodat hij zijn energie kwijt kan tussen de wandelingen door.