Bailey

Bailey

Bailey

Ras Boxer
Leeftijd 2 jaar oud
Kleur Bruin-wit
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO

Bailey is een boxer reu van 2 jaar oud. Hij werd bij ons afgestaan vanwege een verhuis. Bailey is gewoon van zowel overdag als ’s nachts buiten te leven met toegang tot de veranda. Bailey is een hond die weinig tot geen opvoeding gekregen heeft in het verleden. Hierdoor heeft Bailey wat problemen. Hij kan ABSOLUUT NIET overweg met kinderen. Hier reageert hij fel op en valt er naar uit. Hij leefde samen met een zijn mama maar is toch zeer reactief naar andere honden. Ook rondom eten valt hij uit naar andere honden. We gaan dan ook opzoek naar een nieuwe thuis waar GEEN ANDERE HONDEN zijn.¬†Ook vreemde mensen zijn een absolute no go. Natuurlijk zijn er ook pluspunten aan onze Bailey. Zoals het een echte boxer betaamt is hij een echte clown, overenthousiast en speels bij de mensen die hij vertrouwt. Hij kan reeds zitten en pootjes geven. Hij is niet wagenziek en is zindelijk in huis. Hij kan ook zeer goed een 8 tal uur alleen blijven. Hij probeert niet te ontsnappen uit de tuin maar hierbij is een hoge en sterke omheining wel een must want hij kan zeer hoog springen. Nog 1 minpuntje is dat Bailey wel nog graag dingen stuk bijt, hier zal dus ook rekening mee gehouden moeten worden.

Bailey zijn ideale nieuwe baasjes zijn dus mensen die reeds ervaring hebben met moeilijke, reactieve honden die beseffen waar ze aan beginnen. Er mogen ook absoluut geen andere kinderen, honden of dieren aanwezig zijn. Wie overtuigd is dat hij de ideale baas is voor Bailey kan ons een mailtje sturen en dan sturen wij een vragenlijstje terug!