Dusty

Dusty

Dusty

Ras Canis Vulgaris
Leeftijd 4 jaar
Kleur Wit-gestroomd
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO

Dusty is een bulldog van 4 jaar oud. Hij werd een jaar en half geleden reeds bij ons geadopteerd maar werd nu terug gebracht wegens veranderingen in de zaak waardoor hij overprikkeld raakte en te veel blafte. Hij kwam oorspronkelijk bij ons terecht via een grote inbeslagname. Dusty leefde overdag zowel binnen als buiten, ’s nachts sliep hij binnen in een mand. Dusty kan zeer goed een 8 tal uur alleen thuisblijven. Hij is zindelijk in huis. Hij probeert wel te ontsnappen uit de tuin en springt vlot over een omheining van 1m20 hoog. Een stevige en hoge omheining is dus zeker een vereiste. Hij bijt niets meer stuk. Dusty is een hond die nood heeft aan een rustige omgeving thuis en daarnaast ook voldoende beweging om zijn energie kwijt te kunnen. Naar vreemden toe stelt hij zich eerder terughoudend op en durft hij grommen. Hij wordt niet bij kinderen geplaatst alsook niet bij andere dieren. We zijn op zoek naar een warm gezin voor Dusty waar hij binnen mag leven en een tuin heeft om zich in uit te leven naast zijn dagelijkse wandelingen. Hij wordt niet geplaatst om buiten te leven. Dusty kent nog niets van commando’s en moet dus nog heel wat leren. Daarom zijn we ook op zoek naar mensen die reeds ervaring hebben met honden van dit kaliber. Wie kan onze Dusty een warme thuis geven?