Dusty

Dusty

Dusty

Ras Canis Vulgaris
Leeftijd 4 jaar
Kleur Wit-gestroomd
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO
Dusty is een bulldog van 5 jaar oud. Hij werd 2 jaar geleden reeds bij ons geadopteerd maar werd terug gebracht wegens veranderingen in de zaak waardoor Dusty niet meer op zijn gemak was. Hij kwam oorspronkelijk bij ons terecht op 2-jarige leeftijd via een grote inbeslagname. Deze lieve jongen heeft dus nog niet veel geluk gehad in zijn leven.
Dusty leefde overdag zowel binnen als buiten, ’s nachts sliep hij binnen in een mand. Dusty kon zeer goed een 8 tal uur alleen thuisblijven. Hij is zindelijk in huis. Hij probeert wel te ontsnappen uit de tuin en sprong vlot over een omheining van 1m20 hoog. Een stevige en hoge omheining is dus zeker een vereiste. Hij bijt niets meer stuk.
Dusty gaat op zoek naar mensen die hem een rustige omgeving kunnen bieden. Dusty is een actieve kerel en houdt van zijn wandeling maar elke dag km’s wandelen is voor hem geen must. Hij kan bij kinderen vanaf 16 jaar geplaatst worden. Andere dieren zijn zeker niet aan hem besteed. We zijn op zoek naar een warm gezin voor Dusty waar hij binnen mag leven en een tuin heeft om zich in uit te leven naast zijn dagelijkse wandeling. Hij wordt niet geplaatst om buiten te leven. Wie kan onze Dusty een warme thuis geven?