Tennessee

Tennessee

Tennessee

Ras Europese korthaar
Leeftijd 7 jaar
Kleur Zwart-wit
Geslacht Kater
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Ja
We zoeken een baasje !
INFO

Tennessee is een super lieve aanhankelijke kat. Hij doet niet liever dan bij je zijn en knuffelen. Hij kan overweg met kinderen en katten. Tennessee heeft wel allergieproblemen en hierdoor staat hij op speciale voeding, met de voeding die wij hem geven is het onder controle en hij moet hiervoor geen verdere medicatie nemen. Hij mag dus enkel deze voeding krijgen, niets van snoepjes of restjes van tafel. Wanneer je reeds een andere kat hebt zal deze kat ook het speciaal eten moeten krijgen van Tennessee. Tennessee heeft ook niesziekte doorgemaakt bij ons. Hij is genezen maar soms krijgt hij nog een opflakkering en hoest/niest hij nog eens. We denken dat dit wat chronisch zal aanwezig blijven. Het kan ook zijn wanneer hij hier uit deze omgeving is en in een nieuwe omgeving zonder ziektekiemen, geen of minder last hiervan zal hebben. Kortom, wij zoeken mensen die bereid zijn om hem een goede thuis te geven, rekening houdend dat hij financieel meer zal kosten dan een ‘perfect gezonde’ kat. Wie kan onze lieverd een goede thuis geven?