Yves

Yves

Yves

Ras Mechelse herder
Leeftijd 1 jaar
Kleur Beige
Geslacht Reu
Gecastreerd Wordt nog gedaan
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Vanaf 16 jaar
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Yves is een enorm lieve Mechelaar van bijna 2 jaar oud. Hij is een zeer groot uitgevallen knuffelbeer. Yves leefde bij zijn laatste eigenaar zowel overdag als ’s nachts buiten. Hij werd bij ons gedumpt omdat het ras nogmaals onderschat werd. Yves heeft net als alle mechelaars veel beweging en uitdaging nodig. Het is een hond met een grote will to please die toch ook wel wat onzeker is. Veel opvoeding heeft hij ook nog niet gehad, hij kent enkel de basiscommando’s zit en lig. Hij kan wel een 3 tot 4 tal uur goed alleen thuis blijven. Hij durft wel nog speelgoed en andere dingen stukbijten.In de tuin zal hij ook proberen ontsnappen dus een hoge stevige aansluiting is een must. Yves leefde niet samen met andere honden of dieren maar werd hier bij ons getest met een andere hond en dit ging. Hij kan dus getest worden met een andere hond van zijn eigen kaliber. Yves kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 16 jaar. Yves is op zoek naar baasjes die reeds ervaring hebben met het ras en die veel tijd hebben om hem de nodige lichaamsbeweging te geven. Hij wordt ook enkel geplaatst bij een gezin waar hij altijd binnen mag leven bij zijn mensen. Yves zal bij ons nog gecastreerd worden.