Rocco

Rocco

Rocco

Ras Shih Tzu
Leeftijd 7 jaar
Kleur Zwart - wit
Geslacht Reu
Gecastreerd Wordt nog gedaan
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Te testen
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Rocco is een Shih Tzu van 7 jaar oud die bij ons werd binnengebracht doordat zijn baasje naar het rusthuis moest. Rocco leefde zowel overdag als ’s nachts vrij binnen. Hij leefde niet samen met andere honden of huisdieren maar dit kan getest worden. Rocco kan geplaatst worden bij kinderen vanaf ongeveer 12 jaar. Hij is zindelijk in huis en bijt niets meer stuk. Hij probeert ook niet te ontsnappen uit de tuin. Rocco’s enige minpuntje is dat hij wat moeilijker alleen kan blijven, dan durft hij uit protest in huis plassen. Hier zal aan gewerkt moeten worden. Rocco is nog in de fleur van zijn leven en is dus nog zeer actief, we zijn dan ook op zoek naar mensen die hem nog genoeg beweging kunnen geven. Rocco wordt enkel geplaatst bij mensen met een tuin. Hij zal ook bij ons nog gecastreerd worden.