Dina

Dina

Dina

Ras Mechelse herder
Leeftijd 4 jaar
Kleur Beige
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Wordt nog gedaan
Afkomst Inbeslagname
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO

Dina is een mechelaar van 4 jaar oud. Ze kwam bij ons binnen via een inbeslagname, hierdoor hebben wij geen informatie over haar verleden. Dina is absoluut geen Mechelaar voor beginners. Ze heeft het onder andere zeer moeilijk met vreemde personen. We gaan voor haar op zoek naar mensen die reeds ervaring hebben met moeilijkere Mechelaars en die haar kunnen heropvoeden. Eens ze je vertrouwt is het een grote knuffelaar maar dit heeft wel wat tijd nodig. Dina kan niet overweg met andere honden of huisdieren dus ze wordt alleen geplaatst. Ze wordt ook zeker niet bij kinderen geplaatst. Dina heeft veel nood aan beweging zoals iedere Mechelaar en wordt daarom ook enkel geplaats bij mensen met een tuin. Dina zal bij ons nog gesteriliseerd worden.