Samaël

Samaël

Samaël

Ras Europese korthaar
Leeftijd 8 maand
Kleur Zwart-wit
Geslacht Kater
Gecastreerd Ja
Afkomst Zwerfdier
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Samael heeft bij ons reeds een lange weg afgelegd. Hij was zeer wild en bang en we konden hem amper benaderen. Stapje per stapje kreeg hij meer vertrouwen en nu kunnen wij hem al aaien (zonder bescherming aan). Soms durft hij wel nog eens uithalen als hij verschiet of het eventjes niet meer vertrouwd. We plaatsen hem niet bij kinderen en we zoeken mensen voor hem die reeds ervaring hebben met moeilijkere katten. Het zal ook een grote kat worden, hij heeft nu al de grootte van een volwassen kat maar hij moet nog wat groeien. Wie kan hem een goede thuis geven?