Skippy

Skippy

Skippy

Ras CV Chihuahua x Yorkshire terriër
Leeftijd 3 jaar
Kleur Bruin
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Skippy is een kruising chihuahua x yorkshire terriër van 3 jaar oud. Hij werd bij ons binnengebracht wegens overlijden van zijn baasje. Skippy is gewoon van overdag vrij binnen en buiten te kunnen via een hondenluikje. ‘S nachts sliep hij ook binnen. We kennen Skippy hier als een zeer bang hondje dat tijd nodig heeft om iemand te vertrouwen, hij durft wel eens grommen uit angst. Eens hij je kent is het een heel speels hondje dat zich hecht aan zijn baasje. Hij heeft nog niet veel gezien in zijn leven en moet ook nog veel leren, momenteel kent hij ook enkel het commando zit. Skippy is niet wagenziek en is zindelijk in huis. Hij bijt ook niets meer stuk. Hij probeert niet te ontsnappen uit de tuin maar zal wel snel tussen de benen glippen als de voordeur openstaat. Hij kan makkelijk een halve dag alleen thuis blijven. Skippy leefde reeds samen met een andere hond en kan dus ook geplaatst worden bij een andere hond. Dit dient hier getest te worden. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 14 jaar vanwege zijn angstig karakter. Wie kan onze Skippy een warme thuis geven waar ze hem nog veel willen leren?