Fee

Fee

Fee

Ras Canis Vulgaris
Leeftijd 3 jaar
Kleur Wit-zwart
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Nee
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Fee is een lieve, redelijk kleine kruising van 3 jaar oud. Fee is gewoon van zowel overdag als ’s nachts vrij binnen te leven.  Ze werd bij ons afgestaan omdat het baasje geen controle had over haar. Fee is een echte spring in’t veld die nooit grenzen heeft gekregen en weinig opvoeding heeft gehad. Dit uit zich in een zeer zenuwachtige hond die (niet kwaad bedoeld) opspringt en daarbij durft happen. Daarom zijn we voor Fee op zoek naar CONSEQUENTE baasjes die reeds ervaring hebben met het opvoeden van moeilijkere honden en daarbij grenzen durven stellen. Fee is zeer energiek en zal niet genoeg hebben aan een kleine wandelingetje, zij moet echt elke dag al haar energie kwijt kunnen eventueel in de vorm van een hondensport. Indien er niet aan haar dagelijkse beweging voldaan wordt ervaart Fee veel stress. Wie Fee niet de beweging kan geven die ze nodig heeft, komt niet in aanmerking om haar te adopteren. Er zal ook nog gewerkt moeten worden aan haar zindelijkheid. Ze kan wel goed alleen thuisblijven en bijt ook niets meer stuk. Ze is niet wagenziek en probeert ook niet te ontsnappen uit de tuin. Hier heeft Fee wel al getoond dat ze een echte knuffelaar is. Fee is niet gewoon van samen te leven met een andere hond. Ze wordt vanwege haar hapgedrag ook niet bij kinderen geplaats. Wie kan Fee een goede thuis geven met de juiste opvoeding, veel tijd om haar energie kwijt te kunnen en daarna ook vele knuffels?