Fee

Fee

Fee

Ras Canis Vulgaris
Leeftijd 3 jaar
Kleur Wit-zwart
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Nee
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Fee is een lieve, redelijk kleine kruising van 3 jaar oud. Ze werd bij ons afgestaan omdat het baasje geen controle had over haar. Ze zou zenuwachtig zijn en daarbij durven opspringen en happen, hiervan hebben wij in het asiel nog NIETS gemerkt. Bij ons is Fee een schat van een hond die haar knuffels komt vragen maar ook rustig zal gaan liggen tot ze geroepen wordt. Er zou ook nog gewerkt moeten worden aan haar zindelijkheid maar ook dit zien wij snel in orde komen. Fee is gewoon van zowel overdag als ’s nachts vrij binnen te leven. Ze kan goed alleen thuisblijven en bijt ook niets meer stuk. Ze is niet wagenziek en probeert ook niet te ontsnappen uit de tuin. Hier heeft Fee al getoond dat ze een echte knuffelaar is. Fee is daarnaast ook wel een energiek hondje die haar dagelijkse beweging zeker nodig heeft. Naast haar wandelingen verlangt ze dus ook naar een tuin waarin er met haar gespeeld wordt. Ze wordt dus liefst geplaatst in een energiek gezin. Fee is niet gewoon van samen te leven met een andere hond. Fee kan bij kinderen geplaatst worden. Wie kan Fee een goede thuis geven met de juiste opvoeding, veel tijd om haar energie kwijt te kunnen en daarna ook vele knuffels?