Pipa

Pipa

Pipa

Ras Weimaraner
Leeftijd 9 maand
Kleur Zilver
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Nee, dient verplicht te gebeuren.
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja vanaf 14 jaar
Kan omgaan met andere honden Te testen
Kan omgaan met andere huisdieren Ja
We zoeken een baasje !
INFO

Pipa is een weimaraner teefje van 9 maand oud. Ze leefde overdag en ’s nachts vrij binnen, ze is gewoon van te slapen in haar mand. Pipa is een zeer lieve en aanhankelijke hond maar ze kan zeer bezitterig zijn naar haar eigenaar toe. Hierdoor werd ze ook afgestaan. Ze vraagt hierbij enorm veel aandacht en we zijn dus op zoek naar een baasje die hieraan met haar wilt werken. Haar baasje moet ook zeer actief zijn en wel wat kracht hebben want wat Pipa het allerliefste doet is wandelen. Hierbij trekt ze wel hard aan de lijn dus ook hieraan zal gewerkt moeten worden. Spelen gebeurt bij Pipa nogal ruw en ze durft hier wel bij te knoepen. Pipa kent nog geen commando’s. Ze is niet wagenziek en zindelijk in huis. Ze kon makkelijk een halve dag alleen thuis blijven, ze bijt hierbij niets meer stuk maar durft wel wat spullen te verleggen. Mits een goede hoge afsluiting probeert ze ook niet te ontsnappen uit de tuin. Zoals je kan lezen heeft Pipa nog niet veel opvoeding gehad en zijn er veel werkpunten, daardoor zijn we ook enkel op zoek naar mensen die reedsĀ ERVARINGĀ hebben met honden en liefst met het ras. Ze leefde samen met katten en dit ging goed. Andere honden kent ze niet maar dit kan getest worden. Ze kan overweg met kinderen vanaf 14 jaar die ook reeds ervaring hebben met grotere honden. Gelieve niet te reageren als u Pipa niet kan geven wat ze nodig heeft.