Luna

Luna

Luna

Ras Jack Russel
Leeftijd 11 maand
Kleur Tricolor
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Nee
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Ja
We zoeken een baasje !
INFO

Luna┬áis een lief jack russel teefje van bijna 1 jaar oud. Zowel overdag als ’s nachts leefde Luna vrij binnen. Ze leefde samen met 2 andere honden namelijk haar mama en broer. Ze werd afgestaan omdat ze niet meer overeenkwam met de andere honden. Luna wordt dan ook niet meer bij andere honden geplaatst en zoekt een thuis waar ze het rijk voor zich alleen heeft. Ze leefde ook samen met katten en dit ging wel goed. Luna is kinderen gewoon en kan ook geplaatst worden bij kinderen. Luna is een heel lief en sociaal jack russeltje die heel erg graag gaat wandelen. We zoeken voor haar dus zeer actieve mensen die veel met haar willen ondernemen. Zij is geen hondje die genoeg heeft aan eens in de tuin lopen. Luna is niet wagenziek en kan heel goed alleen thuis blijven. Ze is de bench gewoon als haar baasjes weg zijn. Ze is zindelijk in huis en probeert niet te ontsnappen uit de tuin. Ze durft wel nog dekentjes stuk bijten. Wie kan ons Luna een warme en actieve thuis geven?