Milou

Milou

Milou

Ras Duitse dog
Leeftijd 5 maand
Kleur Harlekijn
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Nee
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Ja
We zoeken een baasje !
INFO

Aanvragen uitsluitend via mail, gelieve geen telefonisch contact op te nemen!

Milou is een lieve Deense dog pup van 5 maand oud. Zowel overdag als ’s nacht leefde ze binnen. Ze leefde niet samen met andere honden maar dit valt zeker te testen. Ze leefde wel samen met een kat. Milou kent het commando zit maar is nog een echte pup en moet dus nog alles leren. Ze kan nog niet goed alleen thuis blijven dus hier zal zeker nog aan gewerkt moeten worden. Ze is zindelijk indien ze op tijd buiten gelaten wordt, anders durft ze wel nog eens een plasje te doen in huis. Ze probeert niet te ontsnappen uit de tuin maar een goede omheining is wel een must. Milou heeft ook nog last van bijterigheid en pakt echt alles dat ze kan vinden. Ze wordt wagenziek en geeft dan over. Hier kennen we Milou als een grote, lieve knuffelaar die geniet van alle aandacht dat ze krijgt. Milou kan geplaatst worden bij kinderen die overweg kunnen met hele grote honden. Ze is op zoek naar een lieve mensen waarbij ze echt binnen bij haar gezin mag leven. Milou moet verplicht gesteriliseerd worden eens ze hier oud genoeg voor is.