Bonnie

Bonnie

Bonnie

Ras Stafford
Leeftijd 2 jaar
Kleur Zwart-wit
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Gebeurd nog bij ons
Afkomst Zwerfdier
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO

Bonnie is een stafford teefje van 2 jaar oud. Ze werd gevonden samen met Clyde en werd jammer genoeg niet opgehaald. We hebben dus geen informatie over haar verleden. We zoeken mensen met ervaring. Wie geen ervaring heeft gelieve zich te onthouden. Bonnie heeft een ruime tuin nodig met goede afsluiting. Bonnie wordt niet geplaatst bij andere honden en ook niet bij kinderen. Indien er interesse is graag een mail sturen, wij sturen onze vragenlijst door zodat wij meer info hebben over waar Bonnie terecht komt.

Bonnie wordt nog gesteriliseerd bij ons maar kennismakingen kunnen in tussen tijd al plaats vinden.