Rico

Rico

Rico

Ras West Highland White terriër
Leeftijd 4 jaar 11 maand
Kleur Wit
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Ja
We zoeken een baasje !
INFO

Rico is een West Highland White Terrier van bijna 5 jaar oud. Hij werd bij ons binnengebracht vanwege een verhuis. Overdag leefde hij vrij binnen, indien er niemand thuis was zat hij in de bench. ’s Nachts sliep hij ook vrij binnen. Hij leefde samen met een andere hond en dit ging goed. Hij leefde ook samen met katten, hij deed niets aan de katten maar zat er wel graag achter. Hij leefde ook samen met kinderen maar met jonge kindjes ging dit niet goed. Rico is een hond die heel snel overprikkeld wordt en dan laat hij dit wel weten door bijvoorbeeld te happen. Hij kent de basiscommando’s zit en pootje. Rico kan ook niet al te goed omgaan met correcties dus hier zal aan gewerkt moeten worden. Hij is niet wagenziek en kon zeer goed een 5 tal uren alleen thuis blijven. Hij is ook zindelijk in huis en probeert niet te ontsnappen uit huis. Hij bijt niets meer stuk behalve knuffels en zijn speelgoed. Rico kan getest worden met andere honden. Hij wordt vanwege zijn hapgedrag niet bij kinderen geplaatst. Rico heeft ook last van allergieën dus hiermee dient rekening gehouden te worden.