Pixi

Pixi

Pixie

Ras Europese korthaar
Leeftijd 1 jaar
Kleur Blauw
Geslacht Kattin
Gesteriliseerd Ja
Afkomst Zwerfdier
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Ja
We zoeken een baasje !
INFO

Pixi is als zwerfdier bij ons terecht gekomen. Ze was heel erg bang en had een open wonde aan haar staart. Haar staart is geamputeerd, ze heeft nog een klein stukje staart over. Dit is goed genezen. Door haar dagelijks te verzorgen is ze ook meer vertrouwd geraakt met mensen. Ze kan al genieten van aaitjes en spint graag. Ze eet ook zeer graag, dus met snoepjes is ze zeker te verleiden. Nieuwe dingen vindt ze nog heel erg spannend. Haar opnemen lukt nog niet goed. Ze panikeert dan nog wat. Wij plaatsen haar niet bij kinderen. Ze wordt enkel als binnenkat geplaatst. Wie kan Pixi een goede rustige thuis geven?