Clyde

Clyde

Clyde

Ras Mechelse herder
Leeftijd 7 maand
Kleur Beige
Geslacht Reu
Gecastreerd Nee
Afkomst Zwerfdier
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Te testen
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO
Aanvragen uitsluitend via mail !! Het kan even duren voor u antwoord krijgt dus gelieve niet te bellen, wij beantwoorden iedereen.

Clyde is als zwerfdier bij ons binnen gebracht. Hij was niet gechipt. Dus wij konden geen eigenaar vinden. Clyde heeft niets geleerd. Hij springt enorm op en kent geen correcties. We zoeken mensen met ervaring. Wie geen ervaring heeft gelieve zich te onthouden. Clyde heeft een ruime tuin nodig met goede afsluiting. Hij kan getest worden met andere honden. Wie niet voldoende tijd heeft om bezig te zijn met Clyde, gelieve niet te reageren. Een mechelaar is geen doorsnee huishond. Men moet hier goed over nadenken voor je dit ras in huis neemt. Dit ras vraagt veel beweging, energie, tijd. Indien er interesse is graag een mail sturen, wij sturen onze vragenlijst door zodat wij meer info hebben over waar Clyde terecht komt.