Atlas

Atlas

Atlas

Ras Siberische husky
Leeftijd 8 maand
Kleur Lichtbruin-wit
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Vanaf 16 jaar
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Atlas is een lieve husky van 8 maand oud. Hij heeft tot nu toe zowel overdag als ’s nachts buiten geleefd dus we gaan uiteraard op zoek naar mensen waar hij helemaal in het gezin wordt opgenomen. Hij kent geen andere honden of huisdieren maar kan wel getest worden met honden van zijn eigen kaliber. Atlas is een zeer energieke husky en heeft dan ook meer beweging en uitdaging nodig dan de gemiddelde hond. Mensen die hem dit niet kunnen bieden komen dus niet in aanmerking. Atlas is nog jong en moet nog alles leren. Aan zijn zindelijkheid in huis moet dus mogelijks ook nog gewerkt worden aangezien hij nog nooit binnen heeft geleefd. Hij is bang in de auto en durft nog dingen stuk bijten. Ook belangrijk om te weten is dat Atlas probeert te ontsnappen uit de tuin. Een afsluiting van minstens 2 meter hoog is een vereiste. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 16 jaar. Wie kan onze Atlas de thuis geven die hij verdient.