Stella

Stella

Stella

Ras Canis vulgaris
Leeftijd 4 jaar
Kleur Wild
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO

Stella is een kruising afkomstig uit het buitenland van 4 jaar oud. Ze werd bij ons afgestaan omdat het kindje te fel reageerde naar Stella toe en de baasjes vertrouwden het niet meer. Stella leefde zowel overdag als ’s nachts vrij binnen maar kent de bench wel. Ze leefde niet samen met andere honden.┬áZe kent ook geen andere huisdieren. Stella is een hele speelse hond die zeer graag gaat wandelen en kan genieten van alle aandacht. Ze kent de commando’s zit, lig, voet en blijf. Ze is niet wagenziek en kan zeer goed een 12 tal uur alleen thuis blijven. Ze is zindelijk in huis en probeert niet te ontsnappen uit de tuin mits goede afsluiting. Ze bijt niets meer stuk behalve speelgoed. Stella kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 16 jaar. Ze wordt niet bij andere honden geplaatst. Stella heeft last van gevoelig darmen dus hiermee zal rekening gehouden moeten worden.