Mia

Mia

Mia

Ras Canis vulgaris
Leeftijd 1 jaar
Kleur wit
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Nee
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Te testen
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Mia is een kruising van 1 jaar oud afkomstig uit het buitenland. Overdag leefde ze binnen als de eigenaar thuis was en buiten als ze weg waren. ’s Nachts leefde ze zowel binnen als buiten. Ze leefde samen met 2 andere honden en katten. Mia is een schuwe hond die bang is van onbekende dingen en mensen. Hier heeft ze een aantal weken tijd nodig gehad om uit haar schulp te komen maar eens ze je echt kent is ze heel erg aanhankelijk. Ze kent de basiscommando’s zit, lig, pootje en af. Mia kan zeer goed alleen blijven, ongeveer 6 uur, en probeert niet te ontsnappen uit de tuin. Ze is ook zindelijk in huis. Mia is wagenziek. Hier merken we dat ze niet met alle honden even goed overeenkomt dus dit dient getest te worden. Ze kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 16 jaar. Haar toekomstige baasjes moeten rekening houden met het feit dat Mia een zeer bange hond is en dat dit waarschijnlijk altijd zo zal blijven.