Hannibal

Hannibal

Hannibal

Ras Europese korthaar
Leeftijd 5 jaar
Kleur zwart-wit
Geslacht kater
Gecastreerd Ja
Afkomst Zwerfdier
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Wie oo wie durft het om onze Hannibal te adopteren? Hannibal is een speciale kater. Hij komt extreem flossen endan als je hem een paar keer wrijft bijt of krabt hij :’) . We weten niet of dit gedrag zich voor doet omdat hij ‘in een kleine’ ruimte zit. Hij is het altijd gewend geweest om buiten op straat te vertoeven als zwerfkat. Hij eet super graag en speelt ook zeer graag met kattenspeelgoed. Hij is aanhankelijk en volgt je overal. Wij denken als hij in een thuis omgeving komt waar er meer ruimte is hij minder gaat ‘aanvallen’. Dit is natuurlijk geen zekerheid. Hannibal is wel een kat die ook zeker moet buiten kunnen. Hij kan niet als binnen kat geplaatst worden. Hij wordt zeker niet bij kinderen geplaatst. Wie kan onze grote kanjer een kans geven?