Bert

Bert

Bert

Ras Mechelse herder
Leeftijd 3 maand
Kleur Beige
Geslacht Reu
Gecastreerd Nee
Afkomst Inbeslagname
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Ja
We zoeken een baasje !
INFO

Aanvragen uitsluitend via mail! Telefonische aanvragen zullen niet aangenomen worden, spontaan langskomen is niet mogelijk. We verwachten veel aanvragen dus het beantwoorden van de mails kan wat trager gaan. 

Bert werd samen met Ernie in beslag genomen op jonge leeftijd. Nu ze van ons zijn gaan we op zoek naar een warme thuis voor deze 2 bengels. Deze pups moeten uiteraard nog ALLES leren zoals zindelijkheid, niets kapot bijten, alleen thuis blijven, basisbevelen, … Ze kunnen getest worden met andere honden en kunnen geplaatst worden bij kinderen vanaf 14 jaar. Ze worden enkel geplaatst bij mensen die reeds ervaring hebben met het ras en weten waar ze aan beginnen. Ze worden ook enkel geplaatst bij mensen waar ze echt deel mogen uitmaken van het gezin en waar ze binnen mogen leven. Ze worden niet geplaatst om buiten te leven. Elke pup moet ook VERPLICHT gecastreerd worden eens hij hier oud genoeg voor is.