Zita

Zita

Zita

Ras CV poedel
Leeftijd 4 jaar
Kleur Zwart
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
INFO

Zita is een heel lief poedel mixje van 4 jaar oud. Ze werd bij ons afgestaan wegens een verhuis naar een appartement. Zowel overdag als ’s nachts leefde Zita vrij binnen. Ze leefde ook samen met de hond van de ouders en dit ging goed. Ze leefde ook samen met kinderen. Het is een heel rustig hondje in huis en is sociaal naar iedereen die ze tegenkomt. Zita is een aantal keer naar de hondenschool geweest maar ze was hier te veel afgeleid. Ze kent wel de commando’s zit, lig en pootje. Ze is niet wagenziek en kan makkelijk een werkdag alleen thuis blijven. Ze probeert niet te ontsnappen uit de tuin en bijt ook niets meer stuk. Zita kan getest worden met andere honden en kan geplaatst worden bij kindjes vanaf 10 jaar. Zita is een zeer actief hondje dus ze is op zoek naar een actief gezin!