Boyka

Boyka

Boyka

Ras Mechelaar x stafford
Leeftijd 5 maand
Kleur Beige
Geslacht Reu
Gecastreerd Nee
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
INFO

Boyka is een kruising mechelaar x stafford van bijna 6 maand oud. Hij werd bij ons binnengebracht nadat ze hem hadden overgenomen van de oorspronkelijke eigenaar maar het niet lukte op het appartement. Overdag leefde hij vrij binnen en ’s nachts sliep hij in de bench. Hij leefde samen met een beagle en dit ging goed. Andere huisdieren kent hij niet. Hij leefde ook samen met kinderen en dit ging ook goed. Boyka kent nog geen basiscommando’s maar zal dit wel snel leren. Hij is niet wagenziek en kan een aantal uur alleen thuis blijven. Aan zijn zindelijkheid in huis zal nog wat gewerkt moeten worden, hij durfde af en toe nog eens een plasje te doen binnen. Als hij in de tuin zat probeerde hij niet te ontsnappen. Boyka durft nog dingen stuk bijten. Boyka kan al mooi aan de lijn wandelen maar durft wel fel te reageren naar andere honden. Boyka kan getest worden met andere honden van zijn kaliber. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 12 jaar. Een tuin is een vereiste. Boyka wordt enkel geplaatst bij mensen die ervaring hebben met dergelijke rassen.