Gigi

Gigi

Rasko

Ras
Leeftijd
Kleur
Geslacht
Gecastreerd
Gesteriliseerd
Afkomst
Kindvriendelijk
Kan omgaan met andere honden
Kan omgaan met andere huisdieren
We zoeken een baasje !
INFO

Gigi kan geadopteerd worden als boerderijkatje. Wij krijgen soms verwilderde of zeer schuwe katten binnen die tijdens hun leven geen of zeer weinig menselijk contact gehad hebben. Voor deze katten zoeken wij mensen die wonen op een boerderij, manèges of groot bedrijf. Dit kan ook een tuin bij een particulier zijn waar veel ruimte en onderdak is. Deze katten kunnen muizen/ratten weghouden maar moeten verzorgd worden. Een goede, tocht- en windvrije schuilplaats is belangrijk. Dit zullen geen huiskatten worden maar het kan dat ze na verloop van tijd echt vertrouwen in je gaan krijgen en zich toch laten aaien.

Deze katten worden door ons steriel gemaakt, gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.