Oscar

Oscar

Oscar

Ras Europese korthaar
Leeftijd 5
Kleur Getijgerd
Geslacht Getijgerd
Gecastreerd Ja
Afkomst Zwerfdier
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO

Oscar was een zwerfdier die geen menselijk contact gewoon was. Het heeft een lange tijd geduurd eer we hem konden benaderen zonder dat hij aanviel. De verzorgers die dagelijks met hem bezig zijn kunnen hem al heel goed aaien en soms al eens opnemen. Hij kan heel erg genieten van aaitjes en hij is verzot op eten dus met een goed snoepje kan je hem zeker wel verleiden. Vreemde mensen zijn voor Oscar nog altijd spannend. Hij zal niet direct naar je toe komen uit zichzelf. De mensen die hem adopteren zullen dus wel geduld moeten hebben maar eenmaal hij je vertrouwt is Oscar echt wel een toffe knuffelkat. Oscar wordt niet bij kinderen of andere huisdieren geplaatst. Hij wordt ook niet geplaatst bij mensen die geen ervaring hebben met katten. Wie kan onze dikke vriend een goede thuis geven?