Wolf

Wolf

Wolf

Ras Husky
Leeftijd 7
Kleur Zwart-wit
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO

Wolf is husky teefje van intussen 8 jaar en half oud. Ze is een hele speelse en lieve hond. Ze kan wel eens eigenzinnig zijn, zoals een echte husky. Ze gaat heel graag wandelen en heeft nood aan voldoende beweging. Wolf is een ontsnapper en durft kapot bijten uit verveling. Doordat ze echt uitbreekt zijn wij op zoek naar een eigenaar die altijd thuis is en waar ze dus nooit alleen moet zijn of iemand die ofwel een goed afgesloten kennel heeft ofwel bereid zou zijn om zo’n kennel te zetten, muren van 2m houden haar namelijk niet tegen om te ontsnappen. Ze kan dan ook niet alleen los in de tuin gelaten worden want een ontsnappingsroute vindt ze gegarandeerd 😉 .

Wolf kan getest worden met andere honden maar ze is wel heel erg dominant (vooral in een thuis omgeving) dus plaatsen we haar liever als enige hond! We zoeken een eigenaar die ervaring heeft met honden, waar ze genoeg beweging krijgt, maar waar ze ook voldoende knuffels krijgt, die wil werken aan haar ontsnappingsgedrag en die veel thuis is. Wolf kan bij kinderen vanaf 16 jaar geplaatst worden die rustig met haar kunnen omgaan. Wie kan haar eindelijk een gouden thuis geven?