Wolf

Wolf

Wolf

Ras Husky
Leeftijd 7
Kleur Zwart-wit
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO

Wolf is een speelse en lieve hond. Ze kan wel eens eigenzinnig zijn, zoals een echte husky. Ze gaat graag wandelen en heeft nood aan beweging. Wolf is een uitbreker en bijt dingen kapot uit verveling. Doordat ze echt uitbreekt zijn wij op zoek naar een eigenaar die ofwel een goed afgesloten kennel heeft ofwel bereidt is om zo’n kennel te zetten, muren van 2m houden haar niet tegen om te ontsnappen.¬†Wolf wordt niet geplaatst bij kinderen omdat ze soms bij correcties of met voeding haar tanden durft te tonen.¬†Wolf kan getest worden met andere honden maar ze is wel heel erg dominant (vooral in een thuis omgeving) ! We zoeken een eigenaar die ervaring heeft met honden, waar ze genoeg beweging krijgt, maar waar ze ook voldoende knuffels krijgt en die wil werken aan haar ontsnappingsgedrag en die veel thuis is.