Pinokkio

Pinokkio

Pinokkio

Ras Europese korthaar
Leeftijd 6
Kleur Blauw
Geslacht Kater
Gecastreerd Ja
Afkomst Inbeslagname
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Ja
We zoeken een baasje !
INFO

Pinokkio zit bij ons via een inbeslagname, hij was zeer mager, zijn vacht stond heel dof en hij had enorme diarree. Nu hebben wij hem wat voller gekregen en zijn vacht begint er gezonder uit te zien. Hij staat wel op speciale voeding omwille van zijn diarree. Dit zal hij levenslang moeten verder krijgen. Hij kan overweg met andere katten en met kinderen. Maar ben er u wel van bewust dat hij speciale voeding krijgt, dus wanneer je hem adopteert en je bezit nog een kat dient de kat die reeds aanwezig is ook deze voeding te krijgen. Zodat hij niet de kans krijgt om andere brokken te eten. Pinokkio komt heel graag flossen en is sociaal. Wie kan hem een goede thuis geven?