Barry

Barry

Barry

Ras Siberische husky
Leeftijd 5
Kleur zwart-wit
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Barry is een lieve husky reu van net 6 jaar oud.¬†Hij kan overweg met andere honden maar is wel dominant. Hij leefde samen met zijn zus (Lottie) en nog een andere husky. Barry leefde steeds binnen in huis en ging op trainingsdoeken voor zijn behoefte te doen. Zijn behoefte in de tuin of op wandeling doen moet dus nog aangeleerd worden. We merken wel dat hij dit snel¬†gewoon zal worden. Barry was amper alleen, wanneer hij alleen thuis was blafte en huilde hij. Hij heef dus wel wat verlatingsangst. Hij kent de commando’s zit, pootje en high five. Wij plaatsen hem niet bij te jonge kinderen. Kinderen vanaf 16 jaar zijn oke. We hebben gemerkt dat bij handelingen die hij niet gewoon is of niet graag heeft eens durft happen. Wij zoeken voor hem een baasje met ervaring met honden en een huis met een tuin die goed is afgesloten.